Et solidt håndværk til den aftalte tid

Altid kvalitet og omhyggelighed

Vi løser for både private og erhverv

Grundighed, kvalitet og service

MAF Byg – Sammen når vi i mål

MAF Byg er ejet af Mohamad Alfar, som er bygningsstruktør. Firmaet blev stiftet i maj 2015. Firmaet har kontor i Aarhus. Vi udfører projekter i det meste af landet. Vi har udført opgaver i samarbejde med bl.a. Danjord A/S, STB Byg A/S, Gustav H. Christensen A/S og Jorton A/S med stor succes.

Målet i MAF byg er at stadfæste sig i byggebranchen, og være et solidt byggefirma, som er kendt for at udføre kvalitetsarbejde til en god pris og til tiden.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hos MAF Byg udfører vi en lang række opgaver inden for betonarbejde, råhus montage m.M. Vi tilpasser os og er fleksible mht. det projekt, der skal udføres. Vi udfører opgaver for både erhvervs- og privatkunder.

Vi er et firma der stiller med et stærkt team, der har mange års erfaring inden for både små og større opgaver. Vores team består primært af uddannede folk, der har arbejdet for Danmarks førende entreprenørvirksomheder.

Vi går meget op i at levere projekterne til tiden og holde kvaliteten i top. Måden vi gør dette på, er at kvalitetssikre vores arbejde løbende og ansætte de nødvendige folk der skal til, for at kunne udføre opgaven til tiden. I MAF Byg løses opgaverne i tæt dialog mellem projektets byggeledelse og vore medarbejdere, så alle forventninger afstemmes.

Vi huser over 30 medarbejdere

Mohamad Al-Far

Mohamad Al-Far

Indehaver
T: +45 4126 7274
E: mail@mafbyg.dk

Patrick Thielemann

Patrick Thielemann

Bygningsingeniør
T: +45 5337 4828
E: pt@mafbyg.dk

Mustafa Al-Far

Mustafa Al-Far

CFO – Økonomidirektør
T: +45 6047 0113
E: malfar@mafbyg.dk

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Find os på

MAF Byg
Grøfthøjparken 165, 5.
8260 Viby J

Kontakt os på

T: +45 4126 7274
E: mail@mafbyg.dk
CVR: 37782378

Telefontider

Du kan kontakte os alle ugens dage. Vores telefon er åbent og vi står klar til at hjælpe dig.

Din garanti