Det siger kunderne om os

Et solidt håndværk til den aftalte tid

Altid kvalitet og omhyggelighed

Vi løser for både private og erhverv

Grundighed, kvalitet og service

Dan Jord A/S

”Hos Danjord A/S har vi gode erfaringer med MAF Byg, både med hensyn til tilbud og udførelse af betonstøbningsopgave. Nogle gange bliver vi som entreprenør udfordret på tiden til at udføre en opgave, hvor leveringstiden skal være kort. Opgaverne bliver løst rettidigt, fleksibelt og i den ønskede kvalitet. Vi kan varmt anbefale MAF Byg.”
Direktør i Dan Jord A/S, Stef Heykoop

STB Byg A/S

“STB BYG har ved flere lejligheder samarbejdet med MAF Byg, og brugt deres kompetence i forbindelse med gennemførelse af større entrepriser. Samarbejdet har været præget af professionalisme og høj faglighed. MAF Byg sætter sig altid grundigt ind i de fremlagte udbudsmateriale, og har derigennem været en god sparringspartner i relation til såvel løsninger, optimeringer og byggeprocessen. For STB BYG er en god samarbejdspartner karakteriseret ved ordholdenhed, faglighed og kvalitetsarbejde, hvilket er elementer der i udstrakt grad har kendetegnet vores samarbejde med MAF Byg.”
Direktør, STB Byg A/S, Jan Olesen

Jorton A/S

“Min oplevelse med MAF BYG har kun været en positiv oplevelse. MAF BYG har overholdt vores aftaler vedrørende pris og kvalitet samt leveret til tiden. Derudover har MAF BYG udvist en enestående evne til at præstere med meget kort varsel og med stor fleksibilitet – lige hvad en moderne byggeplads har brug for. Jeg kan kun give MAF BYG mine varmeste anbefalinger.”
Projektleder, Jorton A/S, Jan Larsen

Dan Jord A/S

“Vi har haft den fornøjelse at arbejde sammen med MAF BYG på flere projekter. Et meget professionelt firma som kommer til aftalt tid og som udfører det aftalte stykke arbejde. Personerne er meget omhyggelige og yderst behagelige og samarbejdsvillige. Vi kan kun på det varmeste anbefale at MAF BYG bliver din næste samarbejdspartner.”
Sektionsleder, Dan Jord A/S, Marc Dietrich Krogh Mogensen
Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Find os på

MAF Byg
Grøfthøjparken 165, 5.
8260 Viby J

Kontakt os på

T: +45 4126 7274
E: mail@mafbyg.dk
CVR: 37782378

Telefontider

Du kan kontakte os alle ugens dage. Vores telefon er åbent og vi står klar til at hjælpe dig.

Din garanti